Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Вашите мисли създават вашата реалност

 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Въображението като скъп и комфортен инструмент за насърчаване.
Прочетете още
 

Вашето въображение е скъп и комфортен инструмент за насърчаване и практикуване на вашето внимание в посока към основаването на това, което желаете в живота - действителността. Във въображението всички мисли са действителни. Колкото по-отпуснато става вашето физическо тяло, толкоз вашето внимание се освобождава, с цел да се рее из новата площадка на мозъка.

Реалността е създание, действителността не е нещо илюзорно, фантазии или химери. Повечето хора не осъзнават, че мисълта има периодичност. Всяка мисъл има периодичност и сила. Можем да измерим мисълта. Така, в случай че мислите за нещо непрестанно, в случай че си представяте, че имате тази нова кола, парите които ви трябват, създавате компания, намирате си сродна душа.

Ако си представяте по какъв начин би изглеждало това, вие излъчвате тази периодичност непрестанно и поредно. 

Не можем да създадем действителност, а да я притеглим. Всичко към този момент е основано, то съществува, няма по какъв начин да го създадем още веднъж. Това, което можем да свършим е да го проявим, всеки по своя неповторим метод, да създадем изразяването на нашата действителност. Например като сме щастливи. Когато се усещаме по този начин, неизбежно ставаме осцилация на щастието, която притегля всички обстановки, условия и хора, отразяващи това възприятие – написа Барбара Марчиняк.

Вие се натъквате на живота със своето внимание и евентуално си спомняте, че безчет пъти са ви казвали да “внимавате ” за едно или друго. Вниманието е осъзнатост, угриженост и наблюдателно схващане. Вашето внимание е сила. Вие притежавате свободата да поставите своето внимание, където изберете, свободата да развивате или пренебрегвате своето внимание – всичко зависи от вас. За да познавате себе си, вие би трябвало да имате надзор над своето внимание, би трябвало да се научите да го пазите и цените и което е най-важно – да откриете по какъв начин да го употребявате вярно.

Когато милиони хора съсредоточат своето внимание върху това да слушат едни и същи думи, да гледат едни и същи изображения и да слушат едни и същи описания, се генерира голямо количество сила и се основава всеобща мисъл-форма. Мисъл-формите са вибрационни шаблони, които съдържат указания за проявяването на действителността.

Медиите улавят вашето внимание и по-късно програмират вашето въображение, главно прекъсвайки вашия неповторим градивен повод да проявявате своята действителност, както и вашето предпочитание да познаете себе си. Вие сте били обработени да вярвате, че всичко, което ви е належащо да знаете в този момент може да се откри в прелестния свят на електронните кутии и в информацията и в заниманията, които те съдържат.

Вашето въображение е скъп и комфортен инструмент за насърчаване и практикуване на вашето внимание в посока към основаването на това, което желаете в живота - действителността. Във въображението всички мисли са действителни.  Колкото по-отпуснато става вашето физическо тяло, толкоз вашето внимание се освобождава, с цел да се рее из новата площадка на мозъка.

Вие сте напълно виновни за грижите и оценката на своя живот. Колкото повече знаете за това кои сте и колкото повече желаете да видите своя живот като значимо и изпълнено за изражение на съзнанието, на толкоз по-голямо разрастване ще станете очевидец.

Използвайте своята съзидателна сила с цел да настроите тона на своя ден и си представете вибриращи талази от сила, изпълнени с облиците на вашите планове, излъчени от вашето сърце.

 

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР